Ρεύμα και Φυσικό Αέριο για το Σπίτι και την Επιχείρηση – Τηλεόραση – Εξόφληση Λογαριασμών

Ρεύμα και Φυσικό Αέριο για το Σπίτι και την Επιχείρηση

Η εταιρεία ΡΕΥΜΑ24

Revma24.gr

Το revma24 γνωρίζοντας πολύ καλά την αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης  έχει αποκτήσει πολυετή εμπειρία στην προώθηση υπηρεσιών. Προτεραιότητα της εταιρίας είναι να προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια, ευκολία και μια ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας κατά την πλοήγηση της ιστοσελίδας μας.

Η NOVA-ΕΟΝ είναι ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1999 και ήταν η πρώτη ψηφιακή υπηρεσία του είδους της στην Ελλάδα.

Η συνδρομητική υπηρεσία προσφέρει ελληνικά και διεθνή προγράμματα όλων των ειδών. Διαθέτει 7 κινηματογραφικά, 12 αθλητικά, 4 παιδικά, 7 ντοκιμαντέρ και 7 μουσικά τηλεοπτικά κανάλια. Επιπλέον αναμεταδίδει τα εθνικής εμβέλειας συμβατικά κανάλια, κρατικά και ιδιωτικά και αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ελληνικούς και διεθνείς ενώ έχει πρόσβαση σε περισσότερα από 200 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια και 100 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους ενώ και τα 4 παιδικά κανάλια προβάλλονται με ελληνική μεταγλώττιση.

Ενδιαφέρεσθε για συνδρομητική τηλεόραση NOVA-ΕΟΝ και Internet

Ζητήστε να σας καλέσουμε χωρίς κόστος.

Revma24

Προσφέρουμε τη δυνατότητα κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, κάθε δυνητικός πελάτης να μπορεί να υποβάλει αίτημα ενδιαφέροντος διαδικτυακά και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα τον καλέσει αμέσως για να βοηθήσει.